Qui sóc

 ALBERT CATALAN FERNÀNDEZ 

Naixí a Queralbs (Catalunya, Ripollès), el 1949. Visc a Esporles (Mallorca) des de 1976.

Vaig estudiar batxillerat a l’Institut Ramon Muntaner, a Figueres, i Ciències Biològiques a la Universitat Central de Barcelona. He estat catedràtic d’institut i professor associat de la UIB, actualment jubilat.

Una companya

Vaig participar a la fundació i a la primera Executiva del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament de les Illes.

He estat cofundador i primer president de la Societat Balear d’Educació ambiental;  director electe del Centre de Professors de Palma; membre de l’equip coordinador de l’Estratègia Balear d’Educació ambiental;  vicepresident de l’Associació d’Amics del Museu de la Ciència i de la Tècnica de les Balears; president del Patronat del Parc Nacional de Cabrera; vocal de la Junta directiva de l’associació Tramuntana XXI i secretari de l’Associació cultural Contesporles.

Sóc autor o coautor de diverses publicacions sobre Educació ambiental,  Ensenyament de les Ciències i Formació del Professorat.

M’agrada l’excursionisme, la natura, la lectura, el cinema, el dibuix i la pintura, el bricolatge i la conversa…

MÉS per Llucmajor

MÉS per Llucmajor és un projecte polític plural, ampli, que representa l’espai polític d’esquerres, sobiranista i ecologista del municipi de Llucmajor.

Variat d'incerteses

Lloc on compartir el que llegesc, el que escric, el que veig i el que escolt; allò que em fa pensar i, sobretot, dubtar.

Contar es vivir (te)

Si tienen curiosidad será un placer compartirme con ustedes

WordPress.com en Español

Blog de Noticias de la Comunidad WordPress.com

A %d blogueros les gusta esto: